Лице на деня: Барън Тръмп

Барън Тръмп

Представяме ви сина на 44-я президент на САЩ Барън Тръмп.

11-годишният наследник на Доналд и Мелания Тръмп, Барън Тръмп, организира екскурзия до Белия дом за своите съученици.

Децата от целия му клас и други ученици, общо 80, заедно с техните учители, от училището, в което учи в момента, Columbia Grammar and Preparatory School, се озоваха в Белия дом, пише „Дейли мейл“.

Те са се срещнали с първата дама Мелания Тръмп и със самия президент на САЩ Доналд Тръмп.

Барън Тръмп

Пред своите съученици Барън Тръмп е произнесъл приветствено слово, в което е призовал връстниците си да се замислят за това как максимално да развиват себе си и способностите си  за процъфтяването на тяхната страна.

Според източника на „Дейли мейл“, Барън, който обикновено е мълчалив и умислен, бил много въодушевен от ролята си на екскурзовод. Той с радост развеждал съучениците си из залите и кабинетите на Белия дом.

Вече е ясно, че през есента Барън Тръмп ще бъде преместен в училище във Вашингтон. Наследникът на американския президент вече е записан в  St. Andrewʼs Episcopal School в Потомак.

От информацията на официалния сайт на новото училище става ясно, че в него особено внимание се обръща не само на развитието на разума, но и на духа. В него се обръща внимание на всестранната подготовка на учениците.

Барън Тръмп

Училището се намира на 19 километра от Белия дом и пътуването с кола до там е около 30 минути.

Обучението в това училище струва 40 хиляди долара на година.

Be the first to comment

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.