Модните цветове и тенденции

Модни цветове` 2017. Pantone

Модният ни гардероб през пролетта и лятото на 2017-та ще бъде подчинен на агресивните 80-ет, розовото и тоталната женственост.

И още какво?

80-тe

Огромни рамене,супер къси дължини, панталони-банани, гигантски украшения, металически блясък и блестящи нишки, къдри и набори – както вече казахме предстоящият моден сезон ще бъде завладян от 80-те – най-дивата и „безвкусна” декада на миналия век – които ще си направят истински бал. Важно ще бъде да не забравяте и подготовката в спортната зала, защото през лятото на 2017-та ще трябва да показвате крака и рамене в добра форма.

По традиция най-модерните цветове за идващото лято бяха определени от  Института Pantone.

Най-популярни през лятото на 2017-а ще са прашно-синьото от колекциите на Carolina Herrera, Zac Posen и Altuzarra, бледо жълтото (Primrose Yellow), наситено синьото (Lapis Blue), оранжево-червеното (Flame), прозрачно-синьото (Island Paradise), нюансът на розовото Pale Dogwood, салатено зеленото Greenery, настинето розовото Pink Yarrow, зеленото и лешниковото.

Модни цветове` 2017. Pantone

 

Освен цветовете определени от Института Pantone дизайнерите добавят и още няколко акцента, които ще бъдат особено популярни през идващия моден сезон и това са:

Сребрист металик (Metallic Silver)

Този цвят ще бъде основен за аксесоарите, но ако вие сте готови да бъдете различни от тълпата смело избирайте модела на вашия сребрист тоалет.
Модни цветове` 2017. Pantone

Ефирно бяло

Бялото винаги ни кара да усещаме чистота, свежест и невинност. Белите тъкани са леки и дантелени, рамкирани, които усилват качествата на бялата дреха.

Модни цветове` 2017. Pantone

 

Безкрайно черен (Timeless Black)

Популярността на черния, както и на белия цвят, в принципа на модните тенденции, не преминава със смяната на сезоните. Особено на черния цвят можем да му отдадем първото място като най-универсалния цвят в модната палитра. Независимо от модните тенденции този цвят си остава вечен за всеки случай и сезон.

Модни цветове` 2017. Pantone

 

Коняк (Cognac Flavor)

Цвят „Коняк” – май ще се окаже любим на дизайнерите през сезона Пролен-лято ` 2017. Този оттенък излъчва сила и увереност, зашеметяващ като аромата на коняк. Особена женственост ще придава на дрехите от кожа и велур.

Модни цветове` 2017. Pantone

Сладко люляково (Sweet Lilac/ Electric Purple)

Лилавото също е любим цвят на дизайнерите. За 2017-та те избират нюансите на сладък люляк и електрическо виолетово. Цветовете са подходящи както за аксесоари така и за дрехите.

Модни цветове` 2017. Pantone

 

И все пак – не забравяйте – модните тенденции не са задължителни. Те дават основната насока, но добрият външен вид определя всеки според своите вкусове и особености на фигурата.

Но, и не се страхувайте да експериментирате и да изненадвате както себе си така и хората около вас.

До пролетта остава толкова малко време 🙂

Успех!

А тук – Прическите за пролет – лято `2017 можете да видите модните тенденции за прическите през тази година!

1 Trackback / Pingback

  1. Прическите за пролет – лято `2017 * ДНЕВНО МЕНЮ

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.