Тест: Какво е сегашното ви психическо състояние?

психологически тест

Това е психологически тест, чрез който се установява вашето сегашно психическо състояние. Препоръчва се да не се прави повече от 2-3 пъти годишно.

Изберете рисунката, която ви грабва от пръв поглед. Не се замисляйте и не изучавайте картините. Важно е първото впечатление.

психологически тест

 

 

Сега бъдете готови да видите резултатите:

 1. Ти си истински човек –оркестър

Ти можеш да внесеш оживление и в най-унилата компания. Твоите врагове са скуката и еднообразието, затова ти просто не можеш без приключения и нови впечатления. Стараеш се да не пропуснеш нищо от живота. Ти не зацикляш над проблеми и тревоги и живееш истински. Обичаш пътешествията, веселите компании и рисковите игри.

 1. Ти си котка, която си играе сама със себе си

За теб няма условности, предразсъдъци и утъпкани пътеки. Своя жизнен път ти прокарваш самостоятелно и не се опираш на ничии съвети и очаквания. Имаш свое собствено мнение, което отстояваш дори да се изправиш срещу всички. На теб ти харесват изкуството и модата, където е възможно да проявиш своите артистични способности и уникалност.

 1. Ти си като монета с две страни.

  От страни може да създадеш впечатление на замислен и необщителен човек. Само най-близките ти хора обаче знаят колко очарователен и уникален събеседник си. Ти предпочиташ качеството на общуването пред количеството. Самотата изобщо не те притеснява – тя само ти дава простор за самоанализ и самоусъвършенстване.

 2. Ти си самата „златна среда“

Хората знаят, че на такива като теб винаги могат да разчитат. Ти стоиш здраво на краката си и е трудно да бъдеш изваден от равновесие. Предпочиташ проверените истини пред това да гониш модерни идеали.  Цениш приятелите си, грижиш се за близките си и просто обичаш живота. В цялото ти поведение ти си естествен и предпочиташ да правиш, а не да говориш.

 1. Ти си гениалният детектив

Гледаш на нещата реалистично и се стремиш да не ги усложняваш. Всякакви задачи и трудности решаваш без заобиколки. Хората около теб те смятат за надежден и решителен човек. Ти си уверен в своите сили и държиш всичко под контрол. Най-голямо удовлетворение за теб е добре свършената работа.

 1. Ти си като котаракът Леополд

С лекота предразполагаш хората и общуването с теб е голямо удонолствие. Ти си спокоен, разсъдителен и дружелюбен. Скандалите и конфликтите задълго те изваждат от душевно равновесие. За да възстановяваш силите си ти е необходимо усамотяване. Обичаш хармонията с природата или просто да се разхождаш из града.

 1. Ти си истинска „синя кръв“

Ти притежаваш собствен стил и никога не губиш времето си с дреболии. Активност, вродена проницателност и завидни аналитични способности – всичко това ти позволява мигновено да преценяваш ситуацията и да намираш вярната посока. Привличат те бохемският живот, разкоша и удоволствията в живота.

 1. Ти си един Дон кихот

Ти оценяваш света около теб според чувствата ти. За теб не съществуват думи като важно, лошо или полезно. Едно нещо или те възхищава или те отвращава. Рационалните хора не могат да те разберат, но и на теб те не са ти интересни. Ти вярваш, че човек е това, за което мечтае. Имаш способността да улавяш емоциите на хората, вярваш в чудеса и в любовта от пръв поглед.

 1. Ти си Вечният двигател

Риск, опасност, екстремност – това са твоите стихии. Ти си готов да пожертваш отношенията си с близките, парите само и само животът ти да бъде несвършващ екшън. Твоята енергия е безгранична, общителността ти не знае граници, а щастието за теб е високи нива на адреналин.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.