Представяме ви: ADDRESS BULGARIA

address bulgaria

Във Фейсбук се появи интересна група: Address Bulgaria: Изпрати подарък на своите близки и приятели в България

с едноименната страница – https://www.facebook.com/adressbulgaria/

Създателите са Джина, Галина и Теодора.

Групата е изцяло насочена към българите, които живеят в чужбина.

Самите те са имали своето пребиваване зад граница, за различни периоди от време, и казват, че едно от нещата, което най-много им е липсвало е, че не са имали възможност да поздравяват своите близки и приятели в България, в специлните за тях моменти.

address bulgaria

Така решават да създадат своя авторски проект „Address Bulgaria: Изпрати подарък на своите близки и приятели в България

В своя анонс към бъдещите участници в групата те обясняват идеята си така – https://www.facebook.com/adressbulgaria/posts/115016430271221

Освен, че ще бъдат връзка и мост между приятели на стотици километри разстрояние, със своята инициатива трите дами ще привличат за свои партньори и български творци, които с ръцете и с таланта си майсторят красиви и истински неща.

„Всяко едно от тях би било страхотен подарък и незабравим спомен за някого„, обяснява Теди, която освен част от този проект е и любим преподавател по чужди езици – английски, френски, немски и словашки – https://www.facebook.com/MissTedyTeacher/ .

Трите дами, създателки на проекта Address Bulgaria: Изпрати подарък на своите близки и приятели в България , са отворени за сътрудничество и идеи.

С тях можете да се свържете, както, ако искате да изпратите своя поздрав до България, така и ако майсторите нещо с ръцете си и искате то да стигне и да зарадва повече хора.

Желанието им е да бъдат част от красивата емоция на изненадата преминала през тях и достигнала до получателя от стотици километри.

address bulgaria
address bulgaria
address bulgaria

А Дневно меню пожелава успех на проекта и хиляди щастливи български усмивки по света ….и у нас 🙂

Be the first to comment

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.