Представяме: Хотел „Аква Невис“- Слънчев Бряг, с Топ-оферта за лято 2020

Най-добрата оферта за вас!

https://dnevnomenu.com

SPECIAL OFFER!

✅ Резервирай своята почивка от 1-ви юли! Само сега, с промо-код – „Dnevno menu“ за читалите на https://dnevnomenu.comХотел „Aqua Nevis“ е разположен в к.к. Слънчев бряг, до най-голямата атракция на летния курорт – „Екшън Аквапарка“, и се намира на по-малко от километър от плажа и центъра на курорта. 

Абсолютно безплатно и включени в общата цена са:

  • редовен шатъл транспорт до центъра на к.к. Слънчев бряг през деня (за плаж) и вечерта (за забавление), по предварително обявен график.
  • За удобството на гостите е на разположение 24-часов охраняем паркинг

Хотел „Аква Невис“ отваря врати през 2012 година.

  • Фамилно ориентиран
  • с All Inclusive концепция
  • особено подходящ за семейства с деца, с изградени атракции за тях и собствен воден парк


Хотел „Аква Невис“ разполага с над 200 стаи и апартаменти, с около 800 човека капацитет за настаняване, една основна сграда, спортен бар с мултифункционално игрище, площадка за игра с катерушки за децата, голям открит басейн и собствен аквапарк.

Нещо повече – всеки гост на хотела ползва безплатен, неограничен и постоянен достъп до уникалния „Екшън Аквапарк“ – топ атракцията на Слънчев Бряг.

По време на морската ви почивка в хотел „Аква Невис“

  • Изхранването е на база блок маса в основния ресторант, снак храненията на снак бара, а предлаганият алкохол – на основния бар в лобито на хотела.
  • На разположение на гостите са също уелнес центъра, мултифункционалното игрище, фитнес центъра, стая с електронни игри, открита детска площадка с катерушки, мини голф и открита сцена и място за забавление.
  • Ежедневно за доброто настроение на гостите се грижат аниматори, които организират спортни игри, детски активитети и вечерни шоу програми на сцената.

Ето сега и най-важното!

Пред вас са ценовите оферти за Лято`2020!


За Юли и Август:


Още по-шокираща оферта за месец септември! Вижтe!Хотел „Аква Невис“ е осигурил за всички гостуващи в хотела безапелационни мерки за хигиена и сигурност!


Контакт за резервация:

ТОП ОФЕРТА: All Inclusive лятна почивка

Промо-код за читалите на https://dnevnomenu.com – „Dnevno menu“


Връзка с нас

Be the first to comment

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.