Представяме: Проектантско бюро „КЕРАЛ Л” ЕООД – гр. Кърджали

„КЕРАЛ” ЕООД - гр. Кърджали

Вече 13 години Проектантско бюро „КЕРАЛ Л” ЕООД – гр. Кърджали е лидер в проектантските услуги и е предпочитан партньор за български и чуждестранни клиенти.

От „КЕРАЛ Л” ЕООД – гр. Кърджали ви очакват, ако:

  • Трябва да смените предназначението на помещение;
  • Имате необходимост от разкриване на нова партида към електро-разпределителното дружество- ЕВН, ЧЕЗ или ЕНЕРГО- ПРО;
  • Имате земеделска земя и желаете да смените предназначението й;
  • Искате да кандидатствате по Европейски програми – ние имаме опит в изработването на проекти по европейски програми и предлагаме комлексен проект, включващ технически проект и консултантски услуги;
  • Имате парцел, през който минават съобщителни или електрически кабели – ние ще изработим цялостен проект за изместването на кабелите;
  •  Вие сте кабелен оператор и желаете да разширите кабелната си мрежа или да построите нова такава.

https://keral-l.com/
Управител и собственик на проектантската фирма е инж. Кера Лефакева – електроинженер, с дългогодишен опит в инвестиционното проектиране и разработването на  проекти; 
член на Камарата на инженерите с пълна проектантска правоспособност от 2006 г. и Председател на секция „Електро” към Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране в Кърджали от 2012 г.

„Партнираме си и създаваме екипи от професионалисти, разработващи  всички части на един инвестиционен проект: геодезия, геология, архитектура, строителни конструкции, водоснабдяване и канализация, електроснабдяване и електрообзавеждане, отопление и вентилация, технология, план за безопасност и здраве, енергийна ефективност и топлосъхранение, пожарна безопасност“, разказва инж. Лефакева.

https://keral-l.com/

Проектантската фирма разполага с два основни екипа от специалисти – в София и Кърджали, но реализира проекти на територията на цялата страна и основно в областите София, Видин, Благоевград, Кърджали, Хасково и Смолян.

„Керал Л” ЕООД – гр. Кърджали  разработва и част „Електро” на инвестиционни проекти, а също сформира екипи за цялостно проектиране на стопански, жилищни и производствени сгради. Предлага още и изработване на комплексни проекти на инвестиционна инициатива (КПИИ) по чл.150 от закона за устройство на територията (ЗУТ).

https://keral-l.com/

В различните секции на сайта – https://keral-l.com/ може да разгледате галерията на сградите, изработени по проекти на компанията.

„Ние ценим времето на клиентите си и след представянето на скица с виза за проектиране и копие от нотариалния акт, ние поемаме цялостното движение на документите, включително и съгласуването с ВиК и съответното електроразпределително дружество“, прави уточнение инж. Лефакева.

Проектите се изработват в определения срок, без да се отлагат във времето и нашият проектантски екип отговаря за проекта до получаване на разрешението за строеж.

Ако при разглеждането на проекта в експертния съвет към съответната община, са констатирани неточности и има забележки по вина на специалистите от екипа, те ще бъдат отстранени веднага, без допълнително заплащане.

https://keral-l.com/

Хората, които се нуждаят от проект на  къща, вила, сграда за производствена дейност, магазин, кравеферма, овцеферма и други селскостопански сгради могат да осъществят комуникация с „КЕРАЛ Л” ЕООД – гр. Кърджали чрез сайта на фирмата- https://keral-l.com/kontakti/

https://keral-l.com/

Be the first to comment

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.