7 вида спорт, които помагат на Кейт Мидълтън да бъде във форма

Кейт Мидълтън

Мнозина смятат, че идеалната фигура на Кейт Мидълтън е подарък от природата. Да, но не съвсем. Оказва се, че херцогинята на Кембридж от дете се занимава професионално със спорт. Тя е била в училищния отбор по тенис, след това е играла хокей на трева и водни спортове. Днес също продължава да поддържа формата си със спорт, благодарение на което всичките й тоалети й стоят като изляти.

 

Йога

С йога херцогинята се занимава вече 15 години. Тя изпълняваше асани и по време на двете си бременности. Твърди се, че благодарение на йогата в нея се влюбил приц Уилям. Днес, двамата изпълняват системата от физически, умствени и духовни практики при един и същ инструктор, когото Кейт беше поканила специално и на сватбата им през 2011 година.

Кейт Мидълтън

Тенис

В детството си Кейт е била напълно увлечена от тениса. Нейният треньор дори я виждал като първа ракета в света, но на Кейт не й било интересно да се реализира само в един вид спорт. Кейт е тази, която е накарала и принц Уилям да се влюби в тениса. Така, след сватбата им той се разпоредил в резиденцията им в Анмер-хол да се построи тенис корт.

Кейт Мидълтън

Плуване

Плуването е любим спорт и на Кейт, и на Уилям. Говори се, че още докато не са били женени често излизали в открито море и плували на дълги разстояния. А през 2012 година херцогинята даже е присъствала на Олимпийските състезания по плуване в Лондон. Сега Кейт учи и принц Джордж да плува, а той показва добри резултати.

Пешеходни разходки

Това тя прави всеки ден, разхождайки кучето. Понякога си организира и велосипедни походи с малкия брат на съпруга си Хари.

Кейт Мидълтън

Каране на ски

Казват, че карането на ски е по-любим спорт от плуването на Кейт Мидълтън. Това е така, защото в младежките си години със своите родители редовно ходели в планината. А и херцогинята била убедена, че този спорт развива всички мускулни групи, нещо, което за нея било изключително важно.

Кейт Мидълтън

Бягане

Кейт и Уилям тичали заедно още по време на следването в Университета. Те ставали в 5 сутринта и тръгвали да обикалят околностите. Казват, че по това време Уилям устройвал на любимата си закуска сред природата. И до днес двамата спазват тази традиция и обожават да бягат в Бъкингамската гора.

Кейт Мидълтън

Ветроходство

Лежерното поклащане по вълните, с чаша вино в ръка, не е за Кейт Мидълтън. Тя често е плавала с баща си и умее перфектно да управлява яхта, като истинска професионалистка. Даже при едно участие в състезание в Нова Зеландия херцогинята финишира първа.

Кейт Мидълтън

 

Източник: Elle

Be the first to comment

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.