Лице на деня: Десислава Радева в компанията на Мелания Тръмп

Десислава Радева

Десислава Радева, съпругата на българския президент Румен Радев, влезе в хрониките на модните списания.

Тя попадна там с общите снимки на първите дами, които съпровождаха съпрузите по време на срещата на върха на НАТО в Брюксел.

Десислава РадеваСнимка: Ройтерс

От ляво на дясно на снимката са: Емине Ердоган(Турция), Тора Маргрет Балдвиндотир(Исландия), Бриджит Макрон (Франция), Мелания Тръмп (САЩ), Мойка Стропник (Словения), Десислава Радева (България), Амели Дербодренгиен (Белгия), Ингрид Столтенберг (Норвегия), Готие Дестене, който има брак с премиера на Люксембург.

Първите дами са имали среща и с кралицата на Белгия Матилда.

Десислава Радева

Снимка: АФП

Според коментарите в социалната мрежа Фейсбук мненията са разделени от „Нашето момиче си е най-хубаво“ до „Десислава Радева да си смени модните съветници“.

Според дами, запознати с модния протокол, роклята на Десислава Радева не е от най-подходящите за тази среща. Като недостатък се изтъква кройката, която силно подчертава широките рамене на българската първа дама.

По-наблюдателни са забелязали, че на височайшето събитие Радева е била със същата чанта, като на приема за 24-ти май. Както и със същите обувки, с отворена пета, която съвсем не подхожда на тоалета й.

Десислава Радева

Снимка: АФП

Модните списания съобщиха, че на една от дамските срещи първата дама на САЩ Мелания Тръмп е заложила на бледорозов кожен костюм на белгийския дизайнер Maison Ullens и е с обувки на Маноло Бланик.

Френската първа дама мадам Макрон не изневери на френската мода и беше облечена в рокля на Луи Вюйтон. Нейният тоалет май ще се окаже, че леко е притеснил модните експерти 🙂

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.