Любовната история на Доналд и Мелания Тръмп

любовната история на Доналд и Мелания Тръмп
Доналд и Мелания Тръмп, 1999 г.

Миналата неделя за семейство Тръмп имаше две важни събития – встъпването на 70-годишния милиардер в длъжността президент на САЩ и отбелязването на 12-тата годишнина от сватбата им.

Списание „Elle” ни припомня любовната история на американския президент и неговата първа дама.

Екс-моделът и медийният магнат се запознават на вечерно парти в Ню Йорк през 1998 година. Словенката Мелния Кнаус (Melanija Knavs) тогава е на 28 години, а бъдещият й съпруг на 52.

„Аз не знаех абсолютно нищо за Доналд Тръмп, имах си мой живот”-твърди Мелания.

На молбата на бизнесмена да даде своя номер моделът отговорила с отказ и от своя страна помолила за неговия телефон. По-късно мисис Тръмп обяснила, че е искала да разбере доколко сериозни са намеренията на милиардера.

„За мъжете може да се каже много, в зависимост от това какъв номер ви дават”– обяснява новата първа лейди. – „На мен той ми остави всичките свои номера”.

Мелания му позвънила само след седмица. На влюбения му стигали само няколко срещи, за да разбере, че между тях има нещо сериозно : „ Между нас веднага се получи химия”.

любовната история на Доналд и Мелания Тръмп
Доналд и Мелания Тръмп, 2004 год.

Сватбата на века

любовната история на Доналд и Мелания Тръмп
Сватбата на сем. Тръмп, 2005

През 2004-та Тръмп предлага на Мелания своите ръка и сърце. Съгласието на модела Доналд Тръмп скрепява с пръстен с брилянт 12 карата на стойност 1,5 милиона долара.

Така, Мелания става третата съпруга на Доналд Тръмп.

Първият му брак с Ивана Зелничкова продължава 15 години, а вторият, с актрисата Марла Ан Мейпълс, е 9-годишен.

Сватбата между Доналд и Мелания Тръмп е на 22 януари 2005 година в Епископалната църква Bethesda-by-the-Sea, в Палм Бийч, Флорида.

Сватбеният тоалет е дело на Джон Галиано, който тогава работи за Dior. Ушиването отнело три седмици и 100 метра бял атлас, а камъните са шити ръчно. Според различни данни стойността на роклята е между 100 и 200 хиляди долара. В средата на тържеството Мелания сменя пищната рокля с изчистен тоалет на Vera Wang.

Приемът по случай сватбата е в имението на Тръмп Mar-a-Lago, а сред поканените са Хилъри и Бил Клинтън, Арнолд Шварценегер, Хайди Клум и други звезди.

любовната история на Доналд и Мелания Тръмп
Годежният пръстен

Родителският дълг

любовната история на Доналд и Мелания Тръмп
Синът им Барън Тръмп

Синът на Мелани и Доналд, Барън Тръмп, се появява година и малко след сватбата им – на 20 март 2006 год. Момчето е първо дете на бившия модел и пето за новият американски президент. Мелания никога не се е доверявала на нани и предпочита сама да се грижи за възпитанието на сина си. Майчината привързаност и грижи да Барон са причината мисис Тръмп да откаже да се премести в Белия дом.

Първата дама планира да посещава съпруга си във Вашингтон, но преместването със сина им ще стане след приключването на учебната година. Доналд Тръмп е на позиция, че синът му трябва да продължи да учи в Ню Йорк и няма намерение да променя училището му заради новите си ангажименти.

любовната история на Доналд и Мелания Тръмп

Президентът и първата дама

любовната история на Доналд и Мелания Тръмп
2016 г.

На 25 януари 2015 година Доналд Тръмп обяви на събрание на членовете на Републиканската партия на САЩ, в щата Айова,  желанието си да се състезава за президентския пост. В хода на своята предизборна кампания Мелания активно поддържаше съпруга си:

„ Аз знам, че той ще се справи и знам какво може да направи за Америка. Той обича американския народ и иска да му помогне.”

На свой ред Доналд Тръмп помогна на съпругата си в скандала около нейния бъдещ гардероб. След победата на милиардера много дизайнери, в това число Том Форд, се отказаха да обличат неговата съпруга, а за роклята на Долче и Габана, с която мисис Тръмп се появи на новогодишното парти в Палм Бийч, ползвателите на социалните мрежи призоваха да се бойкотира италианският дует.

„Мелания никога не е молила Том Форд да шие дрехи за ней. Тя въобщене харесва нито Том Форд, нито неговия дизайна на дрехите. Аз също не съм му фен”, отговори 45-ят президент на Съединените американски щати.

На 20-ти януари Доналд Тръмп официално стана новият държавен глава на Америка, а неговата съпруга- първа дама.

любовната история на Доналд и Мелания Тръмп
След клетвата, 2017 г.

любовната история на Доналд и Мелания Тръмп

 

Източник: Elle.ru

 

 

1 Trackback / Pingback

  1. По високите етажи: Любовните романи на политици със звезди * ДНЕВНО МЕНЮ

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.