Как котаракът Маро стана звезда в интернет?

котаракът Маро

Изключително фотогеничният котарак от Япония, на име Маро, вече е звезда в Instagram. Всяка вечер стопанката му Ри Мацуи облича домашния си любимец, слага му перуки и шапки и вечеря заедно с него. Красивите снимки, на които Маро позира като готвач, на фона на различни японски ястия, са сензация в интернет.

В профила му в Инстаграм – https://www.instagram.com/rinne172/ 3-годишният Маро има над 80 хиляди последователи.

котаракът Маро

Маро е приютен от своята стопанка, когато е на седем месеца.

Ри Мацуи е обсебена от фотографията, японските традиции и народна кухня и превъплъщава всичко в снимки, в едно с любовта си към котките. Правейки своите фотографии тя забелязала, че Маро е изключително спокоен и може да седи в една поза дълго време. Така я осенява оригиналната идея да го включи в своите снимки.

котаракът Маро

Ри Мацуи започнава да облича Маро в забавни костюми и да го превъплъщава в различни роли.

Чрез своите нови постановки Мацуи повежда приятелите си в Инстаграм в едно пътешествие из Япония, като представя традиционни ястия, навици, обичаи и тоалети.

котаракът Маро

Така, Маро се превръща в посланик на японската култура по света. Рецептите и обясненията към снимките Мацуи пише на английски, за да могат да бъдат разбрани от повече хора.

котаракът Маро

По думите на Мацуи, фотосесиите отнемат от 5 минути до 1 час, като през цялото време Маро седи неподвижно, без значение как и с какво е облечен.

котаракът Маро

Е, със сигурност мнозина завиждат на г-жа Мацуи за удивителния домашен любимец 🙂
А защо да не опитаме и ние?

котаракът Маро

Връзка с нас

Be the first to comment

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.